zaterdag 25 juli 2009

Win een Gratis Fotoshoot van 75€


Om wat reclame te maken voor mijn nieuwe fotostudio te Grimbergen, organiseer ik een wedstrijd waarmee je een Gratis Fotoshoot kan winnen ter waarde van 75€.

Hoe kan je winnen? Heel eenvoudig.

Schrijf een commentaar op dit artikel (klik op "reacties") en vertel ons waarom JIJ een gratis fotoshoot wenst. De meest originele inzending wordt beloond. Schrijf ook wat voor een shoot je wenst.

Je mag gerust voor iemand anders meespelen (leg dan wel even uit waarom je wil dat die persoon een gratis shoot krijgt) maar je mag maar één keer meespelen. Dus geen 20 reacties achterlaten voor je 10 neefjes, 6 nichtjes en 4 vriendinnetjes aub!

Praktische info:

1. De wedstrijd is open voor iedereen, minderjarigen hebben wel schriftelijke toestemming nodig van hun ouders

2. De prijs is een fotoshoot in onze studio in Grimbergen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop krijgt de winnaar een CD met alle geslaagde foto's op groot formaat.

3. Om mee te doen, klik je onderaan dit bericht op "reacties" en schrijf je waarom jij (of de persoon voor wie je meespeelt) een fotoshoot wil. Leg ook uit wat voor een shoot je wenst. Je kan kiezen uit de volgende soorten: Portret, Fashion, Glamour, Lingerie, zwemkledij, topless (+18), naakt (+18), onherkenbaar naakt (+18)

Bij "plaast reactie als...." Kies je "Naam/URL" en vul je je naam of nickname in. Plaats in de reactie ook je email adres (zal niet getoond worden op de site) zodat de winnaar gecontacteerd kan worden.

4. De prijs is niet omzetbaar in geld, en blijft onbeperkt geldig. De concrete afspraak wanneer de shoot doorgaat wordt door fotograaf en model in onderling overleg afgesproken.

5. De wedstrijd loopt tot 30 september 2009. De winnaar wordt ten laatste 2 weken later verwittigd.

6. De foto's blijven eigendom van de fotograaf, en hij kan ze gebruiken op zijn website (in overleg met het model).

64 opmerkingen:

 1. Dit is iets wat ik wil doen om mezelf te vereeuwigen. Het moet toch fantastisch zijn om binnen pakweg 30 jaar mooie foto's van jezelf te kunnen tonen aan je kinderen en kleinkinderen? En om dan zelf terug weg te dromen naar 'de goeie oude tijden'?
  Binnen een tweetal weken verjaar ik en ik heb m'n man al enkele hints gegeven dat dit een cadeau is dat zeker in de smaak zou vallen.
  Of hij het begrepen heeft? Geen idee, vandaar dat ik dus best zelf in een back-up plan voorzie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. evytjah@skynet.be25 juli 2009 om 15:11

  Wij zijn pas gehuwd (08-07-09). Gezien we budgetair beperkt waren bij het huwelijk, konden wij toen geen fotograaf in dienst nemen. In ons nieuw huisje zouden wij nogthans supergraag een aantal moderne, artistieke foto's op doekformaat
  ophangen. Om de stijl van ons huis te volgen zouden wij graag gaan voor strak en glamourous. (met audi TT?!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. marjolein sanders25 juli 2009 om 21:39

  Ik zou een fotoshoot willen om duizend en één redenen! Om eens wat prachtige foto's van mezelf te hebben (ben een kei in het sluiten van de ogen!), om er zeker van te zijn dat mijn figuur er nog mag zijn na 2 kinderen, om mijn ventje te verrassen,... Maar misschien wil ik de fotoshoot wel om eens lekker egoïstisch te zijn. Vorig jaar zijn we aan een moeilijk jaar begonnen met onze kinderen, er werden bij hen allebei heupproblemen vastgesteld. Bij onze dochter kon dit opgelost werden met een speciaal pakje, maar onze zoon werd ondertussen al 3 keer geopereerd en hij heeft ook bijna 5 maanden in het gips gezeten van zijn navel tem zijn tenen. Ondertussen zou alles volledig opgelost moeten zijn met af en toe nog controles voor allebei. Dus... misschien eventjes tijd voor mama (en papa)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dit echt eens heel graag doen!
  Bij ons thuis hangt het vol met foto's van mij als baby en peuter. Ik vind dat het hoog tijd wordt dat er eens wat nieuwe foto's van mij aan de muur komen. Vroeger lieten mijn ouders veel foto's van mij nemen maar nu dus niet meer (behalve dan een loopwedstrijd (doe aan competitielopen) maar dan zie ik er natuurlijk niet uit..) En dat vind ik dus erg jammer want zou graag wel enkele mooie foo's van mij hebben voor later,nu ik bijna volwassen ben..:als herrinering aan mijn jeugd, weet ik en mijn kinedern later hoe ik eruit zag, toen ik nog jong was
  Eigelijk is het ook altijd al een droom van mij geweest om eens een echte fotoshoot te doen , lijkt mij fantastisch!! Zeker nadat ik het programma topmodel op TV zag , ik was zo jalours op die meiden. spsijtiggenoeg zal ik nooit geen model worden (ben ik veel te klein voor, ben maar 1m62) Daarom zou ik toch wel 1 keertje in mijn leven zo'n fotoshoot willen ervaren zodat ik me eventjes een echt model kan voelen
  Ik kan eigelijk niet echt kiezen voor welke shoot ik zou gaan:Fashion, Glamour of zwemkledij
  Maar als ik echt moet kiezen ....wel neem dan
  Glamour

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn 15-jarige dochter Charite droomt al jaren met hart en ziel van een professionele fotoshoot hiermee zou haar hartewens zeker vervuld zijn One happy girl Oh yeah!!!Een glamour sessie zou haar zeker liggen Hell Yeah the way it should be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vermits ik alleen ben met mijn dochter, heb ik wel een heleboel foto's van haar, maar zeer weinig van ons tweetjes. Het zou erg fijn zijn mocht ik foto's hebben van ons tesamen. Ikzelf ben dan niet echt fotogeniek, maar mijn dochter wel en dat compenseert de rest wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aangezien ik meestal zelf achter de camera sta (gepassioneerd amateur) en de rest van mijn huisgenoten er niet in slaagt om mooie foto's van mij te nemen, heb ik maar heel weinig foto's van mezelf...
  Mijn communiefoto's 14 jaar geleden werden door een professional genomen, maar eigenlijk, als ik daar nu op terugkijk, vind ik ze niet zo mooi... benieuwd of een andere professional er wel in slaagt om me mooi op de foto te krijgen...

  Liefst portret, maar glamour mag natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, ik zou heel graag wat fotokes van mij en mijn griekse vriend willen. Mijn lieve griekse harige vriend is een ... viervoeter (hond). Ik heb wel een hele reeks foto's van hem apart (en ook van mij apart), maar samen ligt dat iets moeilijker he. Vandaar dat ik heel graag eens wat professioneel gemaakte foto's wil van mijn harige vriend en ikzelf. We zijn beiden fotogeniek, flexibel, lief, zacht én aardig. Wil jij de uitdaging aangaan???

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie foto4s voor de nakommelingen;zoals het moet door een professioneel persoon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn vrouwtje is al heel haar leven in de knoop met haar lichaam. Nogthans mag zij er best wel zijn.
  Ooit zagen we een reportage over stijlvolle naaktfotografie. " Niet voor mij" zei ze. Maar ik ben er 100% van overtuigd dat zij een enorme boost van zelfrespect voor haar lichaam zou krijgen als ze de foto's van haar naaktreportage zou zien.
  Sensueel, uitdagend, iets zien en niets zien.
  Overtuigen zou ik ze zekers

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vidn dat ik deze fotoshoot zou meoten winnen omdat ik een ander beeld van modelfotografie heb dan andere mensen. Ik heb al een beetje ervaring emt fotoshoots en doe dit in de eerste plaats voor het artistieke. Ik hou ervan om zelf m'n outfit samen te stellen en origineel geschminkt te worden om tot een creatief en origineel resultaat te komen. Blonde barbiepoppen zijn er al genoeg, ik wil iets anders doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erwin Hazevoets28 juli 2009 om 08:38

  Ik ben zelf zowat de onofficiële fotograaf van de familie, die alle 'kleine' gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, vastlegt. Aangezien weinig of niemand met mijn reflextoestel durft/wil/kan werken, sta ik op nagenoeg geen enkele foto (misschien 5 van de duizenden die er tot nu toe met mijn D80 gemaakt zijn). Een tweede factor zijn mijn woelwaters van kinderen, die nogal moeilijk kunnen stilzitten, wachtend op zelfontspanner. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om ons alle vier (het hele gezin) samen te laten vereeuwigen.
  Erwin Hazevoets

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Omdat een goede fotograaf van een 'gewone' een 'karakterkop' kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik ben ingetrokken bij een man zonder kinderen, wij zijn met 4 ikzelf en 3 kinderen 9,14 en 17 en ik denk dat we allen wat hebben om te schitteren met 5

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit is iets dat ik al lang wil doen.
  Aangezien mijn vriend en ik niet trouwen zou het toch tof zijn om eens mooie foto's van ons samen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Brigitte (Yunomi)28 juli 2009 om 16:43

  ik zou graag de fotoschoot winnen om mijn zelfvertrouwen op te krikken .
  ik ben niet fotogeniek,daarom heb ik ook geen enkele mooie foto van mezelf.
  en in een fotoschoot zie je er ook wat mooier uit dan je echt bent.
  bij deze ,doe ik mee aan deze wedstrijd .

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Moesten wij een fotoshoot winnen dan zou ik gaan voor een shoot van mijn dochtertje. Zij zou haar dan voelen als een princess. En dat vind ze super!!! Alleen al voor haar oogjes te zien fonkelen zou je het doen!!! Haar donkere kijkertjes zouden zo blinken van geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waarom ik wil meedoen aan deze wedstrijd?
  Ik heb al van jongs af aan een grote interesse heb in fotografie. Foto's hebben de mogelijkheid om een specaal gevoel los te weken diep vanbinnen. Ik liep dan ook vaak met mijn digitaal fototoestelletje rond om alles op plaat te vereeuwigen. Ik slaagde er vaak in om leuke zelfportretjes te maken. Maar het blijven natuurlijk 'kiekjes'. Ik droom er al lang van om eens een professionele fotoshoot te doen. Mensen zeggen me soms dat ik fotogeniek ben, maar is dit eigenlijk zo? Het is inmiddels een eindje geleden dat ik foto'z had van mezelf die ik echt moi vond. Door het drukke leven als student, komt her er niet echt meer van. Ik durfde nooit de stap te zetten om me te laten fotograferen door een professional, maar dit lijkt mij nu toch de ideale gelegenheid.Waarom voor mij kiezen? Ik heb een open, goedlachse en naturelle persoonlijkheid. dat zal zeker niet misstaan op de foto's. Mijn voorkeur gaat naar een van de volgende soorten shoots: Glamour, Esthetisch naakt, Fashion, Reportage.
  Hopelijk tot binnenkort!

  Groetjes,
  Freya Meurice
  21 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aangezien ik zelf heel veel mooie fotos neem met mijn Canon EOS 50D (als amateur), ga ik het heel moeilijk hebben om geen prachtfotos van mijn bevalling te hebben 3 december 2009 te Vilvoorde Jan Portaels.
  Katty

  BeantwoordenVerwijderen
 21. van ingelgem cindy30 juli 2009 om 11:21

  ik zou deze enorm graag willen winnen, voor mijn dochter, ik heb vroeger model gestaan, meestal kunstfotografie,
  wij hebben hier enkele mooie foto's hangen en ze zegt zo dikwijls wauw mama ik wil dat ook doen, dit zou een mooie gelegenheid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. misschien omdat ik op 09/09/09 verjaar?? mooi kadootje voor mijn 40 ste verjaardag hé!!
  lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 23. omdat ik de hele dag foto's maak, en wil laten zien dat ik dit kan! ik doe dit al vanaf mijn 3de en ik ben nu 13, ik hou van kleurtjes en van mezelf opmaken. Ik maak vaak foto's met rozen en dat soort dingen. Mijn kast hangt vol met jurkjes en topjes. ik weet dat ik dit kan.
  en natuurlijk hoop ik dat ik nog ooit ontdekt word. Vooral mijn moeder zegt dat in ieder geval. zij zegt dat dit mij zelf vertrouwen zal geven.

  eline van de ven

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil deze graag winnen om mijn 2 kids eens het gevoel te geven dat zij een echte prins en prinses zijn. Zij poseren heel graag voor de foto, maar deze fotograaf is niet zo handig en creatief...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. omdat ik wil tonen dat mannen ook knap kunnen gefotografeerd worden, dus liefst portrait fotografie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb interesse in een compositie- portretfotogrfie. Mijn zusje is nl. bevallen en als meter wil ik graag eens een leuke fotosessie houden met ons 3-en: meter, mama en kleine Wannes.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik vind dat ik een fotoshoot moet winnen, omdat ik altijd thuis zit en helemaal niks doe, en ik zie altijd dan die modellen op de tv en dan denk ik stond ik daar nou maar op de podium, en dan droom ik verder.. Maar het is ook zo dat err heel veel vrienden en familie en kennisen van mij zeggen dat ik een hele mooie lijf heb , en dat ik een mooie uistraling heb, en dat ik zo model kan worden. En ik vind het altijd heel leuk dat ze dat zeggen, maar het is zo dat niet iedereen kan winnen en niet iedereen kan beroemd worden, en nou dacht ik van ik pak een kans en ik moet gewoon een fotoshoot winnen want dat is een van mijn grootste dromen een mooie fotoshoot en beroemd worden, ik zou dit heel maar dan heel graag willen winnen, mijn opa die 2 maanden geleden is overleden zei nog tegen mij: meisje jij word ooit model geloof me! en ik zeg nu tegen hem: Opa, ik probeer het en ik hoop dat ik jou blij kan maken en mezelf ik hou van je! en ik zou dus heel graag een soloshoot willen, veel liefs van esengul

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Er zijn verschillende redenen waarom ik een fotoshoot samen met mijn dochter wil:

  1 het is gratis, whooehaaa !
  2 ik samen met mijn dochter apart in zwart/wit aan de muur hangen en ik nu wel eens samen in één foto aan de muur wil hangen.
  3 mijn dochter fotografie gaat volgen en ze zo eens een echte fotoshoot kan meemaken en zien hoe het eraan toegaat.
  4 daar we samen eens het fotomodel willen uithangen !

  Alvast bedankt voor het plaatsen van deze wedstrijd en groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hai hai,

  Prachtige wedstrijd, denk dat iedereen heel graag een mooie foto van zichzelf of van iemand die dierbaar is zou willen hebben.

  Ik doe deze keer mee voor mezelf. Als alleenstaande mama van 2 prachtige jongens van 3 en 14 jaar kun je wel raden dat de foto's die gemaakt worden van hun zijn. Geen foto's van mama en ik beken eerlijk dat ik dat jammer vind. Ze zijn zo lief dat ze weleens een foto schieten van mij, maar tja...veel is het helaas dan niet.

  Ik zou graag kiezen voor portret foto's, ik ben erg spiritueel en zou in die sfeer iets willen. Zoals de prachtige foto die hierboven staat, helemaal mooi.

  Ik wens iedereen succes met deze prijsvraag en degene die wint zal ongetwijfeld een prachtige shoot krijgen.

  Lieve groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ik vind dat ik deze fotoshoot moet winnen omdat ik hele mooie fotos wil hebben voor mijn man ben 20 juni 2009 getrouwd hij woont nog in Tunesie ik in nederland... dus we zien elkaar niet zo vaak.
  ik ben erg ziek geweest waardoor ik nu in een uitkering zit en ik maar 4 weken per jaar buiten nederland mag.
  Dus ik hoop hem binnenkort te mogen/kunnen verassen met een mooie foto van mezelf

  mvg Daphne
  daarom wil ik hem graag een mooie foto van mezelf geven zodat hij me toch een beetje bij zich heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mijn moeder is vroeger een keer gevraagd als model maar van de familie mocht ze niet als model werken omdat ze dat niet goed vonden en ze was niet getrouwd dus iedereen zou dan naar haar kijken. Mijn moeder heeft er nog steeds spijt van dat ze die kans had geweigerd want ze wilde het heel graag. Heel veel kenissen, familie en mensen zeggen dat ik op mijn moeder lijk. Daarom wil ik fotoshoot zodat ik de mooiste foto aan haar kan geven en als ze er naar kijkt is het net of ze naar haar eigen foto kijkt. Zodat ze minder droevig hoeft te denken over de kansen die ze in het verleden heeft gemist.
  Groetjes Susmita

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zou dit graag winnen omdat ik mooie foto's wil voor mijn portfolio en om daarna met modellenwerk op internationaal niveau te beginnen :-)
  Ik zou dit graag richten op Fashion of lingerie.

  Groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Heeyy ik ben Ralph en ik ben 16 jaar oud.Ik wl graag winnen omdat ik altijd
  een fotomodel wil worden. Het is echt leuk hoe je je zelf kan zijn op foto's of je kan iemand anders zijn. het leuke is dat je op foto's je zelf kan uiten en ik probeer dus het beste van me zelf op foto's te laten zien.Als ik een fotoshoot zou doen zou ik het net als america's next top model willen. En waarom?
  Omdat het zo uidagend is en soo proffesioneel.Ik hoop dat jullie mij laten winnen.Want ik ben er klaar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik vind dat ik de shoot moet winnen omdat ik 0maat 36 heb en hier eerder altijd erg onzeker over geweest ben. nu ik wat ouder ben (19) en ik weet dat dit een Normaal figuur is en dat je ook mooi bent met een normale maat! Zo krijgen veel jonge meisjes die die fotos dan zien niet altijd het gevoel dat ze dik zijn terwijl ze gewoon een normaal figuur hebben. Want veel jongen meiden willen onodig afvallen.. en dat gaat zo ver dat het op ernstige ziektes uit draait.. dus daarom moet ik hem winnen

  Tevens vind ik het een mooie herinnering voor later..

  Ik zou kiezen voor de lingerie shoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik zou de fotoshoot graag aan mijn dochter(17) gunnen. Zelf heb ik uit mijn jeugd enkel de klassieke zielige schoolfoto's. Soms vind ik dat toch wel jammer. Mijn dochter is wel wat bezeten van foto's en probeert nu veel zelfportretten te nemen(de ene al wat beter dan de andere). Ze probeert dan ook steeds originele composities te maken maar ze is helaas geen topfotograaf. Een glamour fotoshoot zou haar echt wel zielsgelukkig maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Moest ik een fotoshoot winnen,
  zou ik niet lang moeten denken
  aan wie ik die zou schenken.
  Ik zou kiezen voor een portret van mijn 2 zonen
  en zo ook hun papa belonen.
  Want ze worden zo snel groot en herinneringen vervagen,
  dus zou ik enkel willen vragen...
  hun mooie gezichtjes vast te leggen zoals het moet...
  met een professionele fotoshoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ik zou het graag voor mijn lief zijn verjaardag een paar foto's van mij willen dat zou echt een leuk cadeau zijn maar liefst in de fashion want ja ik weet niets wat ik aan mijn vriendje kan geven en het is ook zeker geen kalverliefde dat we hebben het is een serieuze relatie...
  nou ja het zou fijn zijn moest ik het winnen want dat zou hij ook wel echt leuk vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Haaaai <3

  ik wil heel graag een fotoshoot winnenmet mijn beste vriendin.
  ik geef egt heel veel omder en wil het zo graag.
  ik probeer het overal, maar ik weet niet of ik uitgekozen word.
  ik hoop dat dit genoeg in vormatie is.

  groetjes Jasmine

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik zou heel graag die shoot winnen, gewoon omdat ik hou van poseren &&zoo. Ik zou de shoot eigenlijk graag met een bestie laten doorgaan, want ze verdient het echt <3 Ik ben nog maar 13jaar maar heb toestemming van men ouders. Ik heb al reeds enige ervaring als model (:
  x Fiien.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ooh wat een leuke wedstrijd!!! Hier droom ik nu echt al jàren van.. Ik weet nog dat ik als klein meisje met het buurmeisje vaak 'fotoshoots' organiseerde en achteraf bekeken we het resultaat en waren we zo fier. Na die jaren is deze droom nog altijd niet verdwenen. Ik heb enkele vriendinnen die als model werken en hun foto's zijn keer op keer fantastisch. Stiekem ben ik dan toch wel een beetje jaloers omdat ik het zelf ook zo graag eens zou doen. Spijtig genoeg heb ik niet de juiste maten om als model te werken en zo'n fotoshoot kost toch al wel wat om het zelf te betalen. Hopelijk gaat deze keer mijn droom in vervulling! Mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ik ben onlangs samen gaan wonen met mijn vriend.
  En aangezien ik enig kind ben, viel dit wat zwaar voor mijn ma. Daarom zou ik graag een fotoshoot doen samen met haar, om samen een leuke tijd te beleven en ze achteraf de foto's kan uithangen in huis. Zodat ik toch nog een beetje aanwezig ben. Ook zou ik graag enkele foto's samen met mijn vriend hebben, om onze muren wat te kunnen opvrolijken, ze zijn nu nog redelijk kaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. IK VOEL ME ECHT NIET GOED IN MIJN VEL .DEZE SHOOT ZOU MISSCHIEN EEN OPLOSSING ZIJN.IEDEREEN ZEGT JE VALT MEE MAAR IK VOEL ME ALTIJD TE DIK EN HEB NOOIT DE IDEALE MATEN DENK IK.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik was nog eens op je site aan het surfen en ik zag dat ik de vorige keer niet heb vermeld welk soort shoot ik verkies. Dat zal ik nu maar vermelden dan: liefst Fashion, Glamour, Lingerie of Zwemkledij. Als ik dan echt moet kiezen, kies ik voor glamour. Het moet volgens mij leuk zijn om er eens uit te zien als een echte ster! Groetjes, Jolien

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik zou graag meedoen voor een van mijn vriendinnen. Volgens mij heeft Karen goede maten voor lingeriemodel, maar dit is natuurlijk mijn onprofessionele mening. Zelf is ze wat meer onzeker, maar misschien is dit een ideale kans om haar zelfvertrouwen te 'boosten'.

  De shoot die ik voor haar zou willen winnen is een lingerieshoot, maar misschien moet ze dit zelf kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik ben eigenlijk al een tijdje opzoek naar een fotograaf voor een mooie shoot, maar meestal vind ik het te duur om dan maar 10 foto's op cd te krijgen in klein formaat.
  En het is ook meestal ver van huis, nu is het daarentegen in m'n eigen gemeente.
  Ik wil vooral een shoot doen om mezelf wat zelfzekerder te maken/voelen. Alleen met m'n fototoestel durf ik al meer 'streken' of poses aan te nemen, maar ik zou ze graag eens professioneel op foto hebben..
  Glamour/Fasion/Portret is goed voor mij, ik weet niet goed wat het best bij me past.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Margot & Dochtertje25 september 2009 om 09:31

  Ik zou graag een fotoshoot willen winnen voor mijn dochtertje van 14 maanden, wij hebben een paar weekjes geleden een verschrikkelijke auto ongeluk gehad, waarbij wij een engeltje op onze schouders hadden. Voor mij is dit de schrik van mijn leven geweest & ik zou dan ook graag mooie foto's van haar willen hebben, want het leven kan kort zijn...

  Ik zou dan voor een portretshoot willen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. heykes ik ben Priscilla 22jaar uit gentbrugge. ik zou het heel tof vinden om deze shoot te mogen winnen omdat ik het gewoon heel tof vind om te poseren. En nu ik zwanger ben vind ik het ook een leuke gelegenheid om met men buikje model te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Mijn vriendin heeft al eens eerder een fotoshoot gehad en daar werd gezegd dat ze geschikt is.
  alleen het probleem is dat ze nog niet genoeg ervaring heeft en zekerder moet worden voor de camera.

  omdat ze al wel eens glamour heeft gedaan zou ik het te tof vinden als ze lingerie zou kunnen doen,
  dan krijgt ze iets meer zelfvertrouwen en kan ze verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik ben een fiere mama van twee schatten van deugnieten. Toch heeft onze oudste dochter het eerste jaartje moeten vechten om erdoor te komen. Nu ze vier is, is ze een actieve meid. We namen wel wat foto's maar, niet van goede kwaliteit. Omdat iedereen toen al zei dat ze speciale ogen had (blauw-grijs) en zo gretig keek naar wat anderen deden, was iedereen al vroeg door haar gecharmeerd. Afgelopen vakantie zijn we naar de bergen getrokken, maar is onze camera gestolen, het zou nu leuk zijn om mooie foto's te hebben van onze twee dochtertjes (4 j. en de jongste 3 j.) te hebben en in ons nieuwe huisje te kunnen ophangen. Zodat ze gezien mogen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ik wil heel graag een fotoshoot.
  omdat ik ben een meisje van 10 en je ziet heel vaak grote modellen met hele mooie foto's.
  dus ik wil ook erg graag zo'n mooie foto van me zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo,

  Ik zou graag eens een fotoshoot doen
  omdat ik me heel graag mooi maak en ik poseer ook graag.Ik ben nog maar 13 j
  Ik werd vroeger altijd veel gepest om men lichaamsgewicht en nu wil ik tonen dat volslankte mensen ook mooi kunnen.Om mooi te zijn moet je niet mager zijn! Ik ben half burundees/half Rwandees en half Belg.Ik droom hier elke dag van.Jullie zouden men droom kunnen
  waarmaken.
  Portret/ Fashion/ Glamour is goed voor mij.
  Als ik deze wedstrijd zou winnen zou ik ook een paar foto's willen met men beste vriendin namelijk Eyleen.(als het voor jullie natuurlijk goed is)Ik hoop dat ik nog iets hoor van jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. hallow

  super zo een wetstrijd!!! ik droom al jaren om een fotoshoot te winnen!!

  ik zou zo graag een fotoshoot willen omdat , ik geen leuke foto's van mezelf heb en omdat ik graag model wil worden want iedereen zegt dat ik daar geschikt voor ben duss ik wil kijken of dat echt zo is als dat zo is wil ik heel graag een echt model worden.. ik ben 16 jaar oud
  ik heb al op verschillende sites gekeken maar de meeste foto shoots zijn zo duur en ik moet het zelf betalen
  ik hoop dat ik win!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. haihai!

  mijn naam is Maud en ik ben 14 jaar.
  ik droom al heel lang van een eigen fotoshoot en was opzoek! Toen vond ik deze site.
  dus ik dacht... gauw even een reactie plaatsen!
  ik vind dat ik deze fotoshoot moet winnen omdat ik een mooi gezicht heb, en ik vind het leuk om deze foto's te vergelijken met later als ik heel wat ouder ben! dan kan ik precies zien hoe mijn gezicht is veranderd!
  ik hoop dat ik deze kans krijg!

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. hallo ik ben manon
  ik wil een fotoschoot met mijn zus omdat:
  Mijn ouders ongeveer 4 maanden geleden zijn gescheiden. maar mijn zus en ik geen leuke foto's samen hebben. Dus ik bedacht dit als oplossing. Zodat mijn moeder en mijn vader allebij mooie fotos van mij en mijn zus hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik zou een glamour/fashion fotoshoot willen, omdat het me echt tof lijkt ! Ik heb nog nooit een shoot gehad , en nu wil ik er best wel 1 ..
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hyves, hartstikke leuk natuurlijk!
  Maar hoe moeilijk is het om een leuke foto als profielfoto te maken..
  Ik eindig altijd met de standaard foto´s
  Toch vragen mensen vaak of ik modellen werk doe.
  Ik zou super graag een leuke, mooie, opvallende, artistieke fotoshoot willen zodat ik ook eens kan laten zien dat ik leuk op foto´s kan staan!
  Het zou super zijn als ik de kans hiervoor krijg!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 58. hallo
  ik ben 8 en wil graag model worden, mijn foto's zijn niet professioneel en de foto's die mama instuurt zijn slecht van kwaliteit!
  We hebben geen geld voor dure camera's en shoots en dat is jammer wat ik loop veel kansen mis hierdoor Ik merk wel dat anderen veel verder komen omdat ze mooiere foto's hebben (hoe kun je mij nu evt selecteren want hoef geen email op te geven zie ik?)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. hoi!

  Ik zou graag deze fotoshoot willen winnen omdat ik graag een fotoshoot met me broertje wil. Ik vind dat hij er eentje verdient nadat hij me geholpen en gesteunt heeft in de moeilijke tijden die ik heb gehad. Dus zou graag hem op deze manier laten zien hoeveel ik om mijn broertje geef en omdat ik gewoon graag wat leuke fotos van ons tweetjes wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik zou deze fotoshoot willen hebben omdat ik het heel leuk.
  Maar de echte reden is om gezellig een dagje met mijn vriendin kan maken.Ze houdt ook van fotoshoot dus ik wil haar verasen omdat ze hielp me in de moelijke tijden toen ik nodig had.
  Daarom wil ik graag winnen.


  Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik vind de plaatje daarboven te donker en een beetje saai, moet meer tint. Ik zou zo graag een glamour/fotoshoot willen want ik heb er nog nooit eentje gehad en ik vind het wel interessant en erg leuk. Ik wil ook best een keer als een model zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 62. ik snap die foto echt niet,
  wat bedoelen jullie daar mee?
  je ziet een hoofdt en hand, je weet niet precies wie het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Jaa. wie droomt er nou niet van om model te worden?
  Het lijkt mij gewoon super!
  mij lijkt een fashion shoot echt G-E-W-E-L-D-I-G!

  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen