dinsdag 7 september 2010

Gratis Fotoshoot ter waarde van 100 €


Om wat reclame te maken voor mijn fotostudio te Grimbergen, organiseer ik een wedstrijd waarmee je een Gratis Fotoshoot kan winnen ter waarde van 100€.

Hoe kan je winnen? Heel eenvoudig.

Schrijf een commentaar op dit artikel (klik op "reacties") en vertel ons waarom JIJ een gratis fotoshoot wenst. De meest originele inzending wordt beloond. Schrijf ook wat voor een shoot je wenst.

Je mag gerust voor iemand anders meespelen (leg dan wel even uit waarom je wil dat die persoon een gratis shoot krijgt) maar je mag maar één keer meespelen. Dus geen 20 reacties achterlaten voor je 10 neefjes, 6 nichtjes en 4 vriendinnetjes aub!

Praktische info:

1. De wedstrijd is open voor iedereen, minderjarigen hebben wel schriftelijke toestemming nodig van hun ouders.

2. De prijs is een fotoshoot in onze studio in Grimbergen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop krijgt de winnaar een CD met alle geslaagde foto's in hoge resolutie.

3. Om mee te doen, klik je onderaan dit bericht op "reacties" en schrijf je waarom jij (of de persoon voor wie je meespeelt) een fotoshoot wil. Leg ook uit wat voor een shoot je wenst. Je kan kiezen uit de volgende soorten: Portret, Fashion, Glamour, Lingerie, zwemkledij, topless (+18), naakt (+18), onherkenbaar naakt (+18)

Bij "plaast reactie als...." Kies je "Naam/URL" en vul je je naam of nickname in. Plaats in de reactie ook je email adres (zal niet getoond worden op de site) zodat de winnaar gecontacteerd kan worden. Als je lid bent van Yunomi, Gratiz of Prijsvragenforum, geef dan ook even je nicknaam daar.

4. De prijs is niet omzetbaar in geld, en blijft onbeperkt geldig. De concrete afspraak wanneer de shoot doorgaat wordt door fotograaf en model in onderling overleg afgesproken.

5. De wedstrijd loopt tot 30 november 2010. De winnaar wordt ten laatste 2 weken later verwittigd.

6. De foto's blijven eigendom van de fotograaf, en hij kan ze gebruiken op zijn website (in overleg met het model).

64 opmerkingen:

 1. Ik zou graag een shoot winnen voor mezelf. Ik heb weinig zelfvertrouwen maar vriendinnen zeggen dat ik er niet slecht uitzie. Ik zou voor een Fashion shoot gaan, omdat ik er graag absolutely fabulous uitzie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zeggen dat ik al veel rimpels krijg, dit zou ik eens willen zien op de fotoshoot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou graag een shoot winnen voor mijn mama en dochter. Die 2 zijn dol op mekaar en dit zou een prachtig cadeau zijn voor mijn mama die 60 wordt dit jaar. Ze ziet er geweldig uit voor haar leeftijd (zelfs de dokter wilde het niet geloven) en wat zou haar meer plezier doen dan mooie foto's met haar oogappel?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou graag eens een mooie foto willen van ons gezinnetje om dit dan te kunnen ophangen in de living Zo zeer mooi zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sandra schiettecatte ( martinv )9 september 2010 om 12:41

  ik zou graag eens een fotoshoot winnen , om mezelf eens te kunnen verwennen , en eens te ervaren wat dit allemaal is , ik zou graag eens zien hoe ik dit doe ,en mijn man zou dit wel eens graag hebben dat ik dit eens probeer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou graag een shoot winnen van mijn 7-jarige dochter, in de categorie Portret. Ik neem zelf graag foto's, maar helaas is het niet voor me weggelegd om echt sprekende foto's te maken, zodat ik nog geen enkele heb ingekaderd (mijn muren zijn nog maagdelijk). Het lijkt me geweldig een unieke foto van mijn dochter te kunnen laten uitvergroten en als blikvanger in mijn inkomhal te kunnen hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om zwanger te worden moet je volgens de boekskes in jezelf geloven en jezelf graag zien. Een fotoschoot is dan toch HET ideale moment om al je mooie kwaliteiten naar boven te brengen? En met een beetje glamour voel je je zoals een echte diva ;-)

  nineke op PVF

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig dat je mensen deze kans aanbied! Ik heb onlangs een fotoshoot laten doen en alle foto's waren om zeep omdat de fotografe haar toestel had laten vallen en deze beschadigd was, heb toen wel de 85 € moeten betalen en niets teruggekregen. Daarom zou ik dit dus supergraag willen winnen! Als ik zou winnen kies ik tussen Fashion en Glamour. Het maakt niet echt uit. Superbedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aangezien de talloze foto's die mijn vriend van me neemt niet altijd even goed lukken zodat ik er van mijn beste kant opsta, wil ik hem graag verrassen met een mooie professionele fashion foto van mezelf, die hij aan de muur kan ophangen of vergroten, verkleinen, vermenigvuldigen... zodat hij mij altijd van mijn beste kant ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik droom al lang van een mooie fotoshoot van mezelf of met mijn partner maar heb de stap nog niet durven zetten. Via pvf heb ik vorig jaar deze wedstrijd (en je andere wedstrijdfoto's) gevolgd en ik moet zeggen: ook al kennen we elkaar niet echt, ik heb vertrouwen in je. Dit jaar zou het moment ideaal zijn: we verwachten ons eerste kindje in februari 2011 dus een mooie foto met de bolle buik zou zeker een plaatsje krijgen in ons huisje en eventueel op onze geboortekaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fashion en Glamour gaat goed samen
  net zoals moeder en dochter
  we trekken niet echt op elkaar maar met deze fotoshoot zou dat wel eens kunnen lukken .

  BeantwoordenVerwijderen
 12. DE FOTOSCHOOT Glamour dat zegt me wel wat , gewoon nu zit ik elke dag onder het stof omdat ik aan het bouwen ben en een mooie fotoschoot zou me weer doen herleven want ik mag er best wel wezen , bovendien kan ik ideetjes opdoen voor de trouwerij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn nicht Shanna (19) wil al heel lang zo'n fotoshoot laten maken. Ze maakt zelf wel regelmatig foto's en door haar prachtige en speciale haarkleur (rood-goud) vind ik die altijd geweldig. Maar zo'n professionele shoot in glamour of fashion zou ze 'de max' vinden. Ze woont in Vilvoorde, dus vlakbij. Ze heeft veel vriendinnen die ongetwijfeld ook eens zouden kunnen afkomen als ze haar foto's zien ...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kelly Braem Missladyecko10 september 2010 om 12:49

  Ik doe mee omdat mijn zus zwanger is en omdat het altijd heel tof is om dan een fotoshoot te doen met partner en zwangere buik! Het is een enorm mooie herinnering en het is dan ook bewezen dat zwangere vrouwen extra stralen! :-)
  Dit zou zeker weten prachtige foto's opleveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou graag een fotoshoot winnen met mijn beste vriendin en haar eerste dochtertje. Ondanks haar hazelipje (waar nog enkele operaties voor volgen) zien we haar enorm graag en is het gewoon prachtig om haar als zorgzame mama te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zou dit graag winnen om enkele gezinfotootjes te hebben van ons! We hebben een 4-maand oud dochtertje & ze staat beeldig op foto's! Ons huisje zou er al heel wat gezelliger uitzien met enkele prachtige foto's aan de muur!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. We verwachten een eerste kindje en willen wel graag eens een shoot met de zwangere buik... Zou wel heel leuk zijn om dan later aan zoontje of dochtertje te geven...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zou graag willen meedoen omdat ik me eindelijk goed voel in mijn vel. Ik ben 30 kg kwijt en het zou een mooi aandenken zijn, iets om trots op te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi, ik ben zowel op het PVF als op Yunomi bekend als Natje_9999 (doet het een belletje rinkelen? :)) en ik doe mee voor mezelf want soms mag een mens al eens wat egoistisch doen. Waarom wil ik deze shoot winnen? Het is altijd moeilijk om nog origineel te zijn als er al zoveel kandidaten voor je zijn, dus zal ik hier eens effe straf uit den hoek komen se: ik wil deze shoot winnen omdat ik gewoon de diva ben die een fotograaf nodig heeft voor een Glamourshoot! :)

  Grtz,
  Natje_9999

  BeantwoordenVerwijderen
 20. IK WIL MIJN LIJF NU OP FOTO VASTLEGGEN.IN ONZE FAMILIE WORDEN WE DIKKER MET DE JAREN.HET IS IETS ERFELIJKS

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Eigenlijk wel een beetje beangstigend, maar heb het altijd knap gevonden om mensen naakt op foto te zien,zonder toch iets te zien. Dus ik zou voor bedekt naakt gaan. Lijkt met toch leuk voor op de slaapkamer, of in een andere kamer...(als het toch bedekt is;-))
  Ben ondertussen 30 en heb een zoontje,dus veel langer moet ik voor deze droom niet wachten he!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. soms ben ik nalatig,
  en geef weinig complimenten,
  vergeet onze verjaardag regelmatig,
  een boer zoals alle 'venten'.

  met de glamour-fotoshoot wil ik haar belonen,
  ik denk maar zeg het niet,
  en wil het haar eens tonen
  dat ze mooi is maar dat soms zelf niet ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Als toekomstige grootvader zou ik mijn kleinzoon + mama willen voorstellen met de wetenschap dat de mama dan ook in blijde verwachting is zodoende een fotoshoot van een op heden 13 maand jonge rakker en een toekomstige broer of zus dit natuurlijk met de blije mama erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ze zeggen dat ik een model kan worden, maar dat vind ik zelf niet en zou daarom wel wat meer zelfvetrouwen willen krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jessicaa,

  Ik zou wel eens een fotoshoot willen winnen. Omdat ik draag een brace voor mijn rug. En k zal wel eens willen laten zien dat je ook met wedstrijden van fotoshoots mee kan doen. Ondanks dat je eigenlijk een Handicap hebt in mijn geval.
  Ik zou het heel erg waarderen als ik word uitgekozen.
  En trouwens leuk dat jullie dit organiseren.
  Groetjes Jessica.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. hallo ik heb uw artikel gezien op yunomi
  ik zou graag een fotoshoot willen winnen, voor meer zelfvertrouwen te krijgen, wegens ik redelijk dik ben .. durf ik bijna nooit op foto's staan maar nu wil ik mijn bang zijn overwinnen
  Groetjes georgina

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik zou graag eens een fotoshoot winnen en dit gewoon omdat ik van mezelf hou!!! Ben ik daarom egoïstisch??? Toch niet, aangezien dit vroeger anders was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik zou deze fotoshoot willen 'winnen' om mn ventje te verrassen. Ik zou het leuk vinden om mijn fotoshoot uit de Flair een paar jaar geleden op deze manier te kunnen overdoen op een minder stressie manier m.a.w.; om een tweede kans te krijgen om mn camera-vrees te overwinnen en mn zelfbeeld op te krikken.. Dus kort samengevat: als verrassing voor mn man, maar ook voor mezelf (zalige me-time .. hmhmhm...)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik zou graag deze fotoshoot winnen omdat mijn moeder dan eens eindelijk mooie foto's van mij zou zeggen. Niet dat ik zo lelijk ben, maar wanneer je als leek foto's neemt dan sta je er meestal bedrukt op en dat is dan ook meteen de reden waarom ik niet graag voor zo'n lens poseer. Welke fotoshoot maakt eigenlijk niet uit. Zo lang het maar vrouwelijk en speels is.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik ben op yunomi bekend als Xandrine. Als ik deze fotoshoot zou winnen zou ik graag een fashion shoot willen van mijn partner en mezelf. Wij zijn namelijk al 5 jaar samen en we hebben nog geen enkele deftige foto van ons twee samen. Ik heb al eerder een fotograaf willen contacteren, maar ik heb nog nooit de moed gehad en toen ik eindelijk de moed had volgde er een operatie. Een jaar geleden heb ik een zware knie-operatie ondergaan en ik heb toen aan mezelf beloofd dat als ik volledig hersteld was ik een shoot zou laten maken van mijn partner en mezelf om te laten zien dat onze liefde alles overwint. Ik heb een lelijk litteken op mijn knie waar ik het zelf heel moeilijk mee heb, maar mijn partner geeft helemaal niet om het litteken. Het is een "oorlogswond" van een moeilijke tijd waar we samen zijn doorgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik zou graag meedoen voor mijn zus en haar vriendje. Onlangs was het haar verjaardag, en van haar vriendje heeft ze heel wat gekregen. Hij kan het zich dan ook veroorloven. Wij niet. Maar ik denk dat ze dit wel heel leuk zouden vinden. Graag in de categorie Glamour

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Na jarenlang zware tegenslagen (ziekte, verkrachting, sterfgevallen, mishandeling ...) zou ik graag mijn 'innerlijke schoonheid' van voor mijn miserie willen weerzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. ik ben zoë, 14 jaar.
  mijn familie zegt altijd dat ik mijn uiterlijk mee heb zonder make-up als model.. en ze vinden het altijd leuk als ik meedoe met dit soort wedstrijden, alleen ik heb nog nooit gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Een vleugje glamour & een tikkeltje fashion, de perfecte combinatie voor een fotoschoot. Even in de huid van iemand anders kruipen en je dan volledig geven. Voor mij is het een gevoel van uitleving en uiting. Geweldig toch?! Zelf is fotografie, zowel voor als achter de camera een enorm grote passie voor mij. Expressie & gevoel vastleggen. Je gewoon eens amuseren of herinneringen voor eeuwig bij je houden... Jammer genoeg te klein om ooit een echt model te worden, maar hé, we hebben allemaal dromen en misschien kan de mijne nu toch uitkomen?

  ps; waar moet mijn @ staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ik wil graag een fotoshoot, het lijkt me een leuke ervaring! en wil dan graag een fashion shoot!
  ik hoop dat ik uitgekozen word.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Beste, Ik zou wel graag eens een fotoshoot willen doen! Al van kleinsaf sta ik graag op fotos kwam ik al met leuke ideen boven! "trek hier is ene" zo? trek nog is een foto" en ga zo maar door! kortom mijn ouders hadden heel wat filmrolletjes verbruikt aan mij! Mijn liefde om op papier te staan is echter nog steeds zo extreem. Maar door al die fotos van de jaren heen zou graag eens iets heel 'anders' willen... Eens een shoot topless of bedekt naakt zie ik wel zitten aangezien ik opkijk naar fotos uit playboy enzo andere 'specialere' dingen zijn ook tof! Omdat men ouders dat nou net niet kunnen doen en ik niet echt weet wie het anders zou kunnen dan een fotograaf zelf leek het me een goed plan om eens mee te doen! Hopelijk ben ik erbij en wordt het een mooie uitdaging! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hey ik ben Stefanie.
  Mijn beste vriendin wordt 21 jaar 7 november 2010. En ze zou zeer graag een fotoshoot doen, en misschien kan ze zo is een leuke fotoshoot beleven. De fotoshoot mag op een plezante manier, speels, enzovoort

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Tof initiatief! Net iets voor mijn dochter van 15. Ze is een echte "spring-in-'t-veld" met een passie voor fotografie. Haar foto's evolueerden van "schattige baby" en "ondeugende peuter" naar een "pittige jongedame" die wel van een uitdaging houdt. Al van kleins af aan geniet ze van het poseren en de fotograaf te imponeren :D.
  Haar kast puilt uit van de fotoalbums en nu droomt ze van een "echte" fotoshoot. Ze wil heel graag model worden, dus dit is de ideale gelegenheid om te proeven van het modellenwereldje. Het is een echte schat die altijd voor iedereen klaar staat. Ze is deze uitdaging meer dan waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. heeee
  ik zou supergraag een fotoshoot willen winnen want mijn vriendin heeft dat ook gehad en ik vond de foto's echt supermooi!!
  echt alvast superbedankt!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik zou deze shoot graag wilen winnen, omdat ik 20 ben en geen leuke laat staan mooie foto's van mezelf heb. Ik ben tot nu toe alleen bezig geweest met mijn leven op orde te krijgen. Een dag model zijn is mijn grootste wens...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. een paar weken geleden ben ik aangenomen bij een modellenbureau.
  ik zou super graag deze shoot willen winnen omdat ik nog geen proffesioneel portfolio heb, en mij het super lijkt om deze foto's daar dan voor in te zetten.

  liefst fashion/glamour maak er wat leuks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. hey hey,

  ik zou graag een fotoshoot willen winnen voor mijn dochtertje omdat wij een moeilijke periode achter de rug hebben gehad en mijn meisje is mijn wondertje ze heeft me sterk gehouden in deze vervelende tijd. vanaf dag 1 heb ik alles op alles gedaan voor haar ik denk wel dat we dat verdienen en overal waar ik heen ga met haar wordt ik aangesproken om haar aan te melden bij een modellenbureau weet alleen niet zo goed waar ik moet beginnen,

  ik hoop dat wij de fotoshoot winnen
  een nieuw begin van moeder en kind

  vriendelijke groet
  sheree

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik ben een lief, onzeker meisje van 15jaar dat wel eens van een uitdaging houdt! Dit is een geweldige kans voor mensen om eens door professionele fotografen gefotografeerd te worden. Ik droom er al sinds kleins af aan van om model te worden, deze kans kon ik dus niet laten liggen!

  Fashion, glamour, portret, maakt niet uit!
  Ooh zoo graag zou ik model willen worden!
  Toch ben ik te onzeker denk ik :(
  Oma zei altijd ga je droom achterna! dus..
  Sinds peuterjaren,stond k altijd voor de camera
  Heb er super veel zin én zou alles geven :)
  Omtrent fotografie vind ik alles super!
  Originele inzending, hoop ik? :P
  Top initiatief om mensen deze wondermooie kans te geven!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik vind de glamour en fashion portretten echt geweldig.
  Ik kijk altijd vol bewondering naar de fotoshoots van vriendinnen van mij, zo mooi gewoon. Het is echt mijn grote droom om dit zelf ooit eens mee te maken. Het zou een mooie beloning zijn voor een zeer moeilijke periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. oh het lukt me niet; ik ben 30 jarige mama van een babyzoontje (september) en droom ervan om samen met hem onherkenbaar naakt foto's te hebben of in lingerie. mama-zoon :-) ooh ik droom alweer weg. hoewel het een zeeeeeeeer kleine kans is dat die droom ooit uitkomt... soms hoop ik wel 'dat de meeste dromen GEEN bedrog' zullen zijn. ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik doe mee voor mijn (nog ongeboren) zoontje...
  Normaal verwacht ik mijn engeltje rond 16/12 en ik zou't super vinden om de bomma/bompa/meter/peter/fiere mama (mezelf dus) op een héél mooie manier te kunnen herinneren aan hun ogappeltje op het moment dat hij nog héél onschuldig was ;-)

  Ondanks't feit dat mijn venteke topless nog niet veel zal voorstellen, zou'k het toch bij portret houden :-)...
  Eneuh.. Hij heeft de toestemming van zijn mama :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik ben thuis de amateurfotograaf van dienst, met een semiprofessioneel toestel (al zeg ik het zelf: Nikon D80). Weinigen zijn echter bereid of handig genoeg om daarmee van mij en mijn gezin een foto te maken. Daarom zou ik een portretreeks van het hele gezin (mama, twee zoontjes van 8 en 5,5), zodat we alle vier samen eens op mooie foto's staan.
  Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik doe verschillende figuraties in series en films en daarom wens ik wel kans te maken op ee mooie portretshoot die ik kan gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Dit is eigenlijk een zeer lang verhaal.

  2 jaar geleden vertelde mijn vriend dat 2 van zijn collega's resultaten van een geslaagde lingerieshoot hadden gekregen van hun vriendin voor valentijn.

  Ik ben helemaal geen valentijn-vierder en had dus zoals gewoonlijk niets voor hem voorzien.

  Het daaropvolgende weekend was ik met hem en nog enkele andere vrienden een pintje gaan drinken in een cafétje in de buurt. Daar hebben ze al reeds enkele jaren een bokaal met 2 goudvissen en een goudviskasteeltje.

  Na veel mopjes van de hele bende zei ik doodleuk "Ok, als een van die vissen voor 00:00 in dat kasteeltje zwemt, zal ik ook een lingerieshoot doen voor jou".

  Alles verliep vlotjes, 23:55 en nog steeds geen vis in het kasteeltje.

  Al die mannen stonden daar als debielen naar die vissen te kijken en het was dan ook groot jolijt als om 23:58 eindelijk toch een vis door het kasteeltje zwom!

  Hierdoor ging ik dus direct op zoek naar een manier om een artistieke lingerieshoot te doen.

  Helaas was dit niet echt mogelijk binnen mijn studentenbudget en ben ik na twee jaar nog steeds op zoek.

  Deze wedstrijd zou dus wel ongelooflijk mooi meegenomen zijn.

  mocht je dus denken "dit verhaal is wel een shoot waard", laat het dan gerust weten want je zou er ons heel blij mee maken!

  groetjes

  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Daar we dit jaar (19 december ) 30 jaar getrouwd zijn zou deze fotoshoot een unieke belevenis zijn.
  Bij deze meld ik me aan om aan deze wedstrijd mee te doen ( portret ) en steek een kaarsje aan op goed geluk

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ellen voegt er nog het volgende aan toe:

  foto met jeff als hij borstvoeding krijgt al dan niet naakt beiden moet ook kei knap zijn denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. zo'n fotoshoot zie ik wel zitten,vooral glamour en fashion of mss lingerie...daar ik toch al wat ouder word, de tijd ook al wat sporen achterlaat en ik eigelijk vind dat ik op geen enkel foto nog goed sta zou ik toch eens willen zien of een fotograaf mij nog eens zo op de foto kan zetten dat ik kan zeggen dat het allemaal best nog wel meevalt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Onze wens...

  Mijn vrouw is ondertussen 5.5maand zwanger van ons eerste kindje en ik denk dat het heel leuk is om eens mooie foto's te maken met een zwangere buik.

  Niks meer niks minder, geen stoeren verhalen. Enkel vertederende momenten met haar kindje. Hoe simpel en ontroerend kan het leven zijn...

  De shoot zelf kan eigenlijk in elk genre passen maar artistiek verantwoord naakt kan wel bijzonder mooi zijn, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Zelf beschik ik over een Nikon met al wat extra lenzen en dergelijke. Mijn vrienden vragen me veel om hen te fotograferen en ook op feestjes en dergelijk ben ik altijd "het meisje achter de camera".
  Graag zou ik op deze manier eens voor de camera willen staan. Ik veronderstel dat dit de perfecte kans is. Ik heb véél scenario's in mijn hoofd die ik graag eens tot uitwerking zou willen zien komen. Als ik deze kans krijg, zou ik gaan voor een "heavy fashionshoot"

  17 november 2010 12:40

  BeantwoordenVerwijderen
 55. VOLGEND JAAR ZIJN WE 10 JAAR SAMEN DIT ZOU EEN LEUK CADEAU ZIJN OM ALLES EENS VAST TE LEGGEN NA ZOVEEL JAREN

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Zou het tof vinden om mijn zoon en ik in een fotoshoot te vereeuwigen :-)
  Tof dat je zoiets organiseert !

  BeantwoordenVerwijderen
 57. hallo,
  ik ben lid van prijsvragenforum.eu onder de nick dingske. ik zou heel graag een portret fotoshoot winnen. sinds oktober vorige jaar ben ik 58kilo afgevallen en de mensen rond mij zeggen dat ik zoveel verandert ben in mijn gezicht daarom zou ik dit heel graag op foto laten vast leggen.na zo een lange weg zou dit een heel mooi kado zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hee, wat een geweldige actie!
  Ik ben een meisje van 16, en dit is altijd al mijn droom geweest. Vroeger speelde ik al graag met de camera, en nu heb ik mijn eige beauty en fashionblog. Jammergenoeg moet ik hiervoor nog investeren in een goede camera, maar ik wacht hier nog mee omdat de kerstman me hierin zou steunen ;)

  In ieder geval vanaf Kerst kan ik dus mijn eigen foto's maken met een degelijk fototoestel. Maar mijn echte droom blijft nog steeds om eens een model te mogen zijn. Ik ben nogal onzeker over mijn lichaam, omdat ik niet zo'n mooie vormen heb, en dat is nog een van de redenen waarom ik graag eens een fashionshoot zou meemaken. Hierdoor kan ik mijn zelfvertrouwen wat opkrikken.

  Bijkomend is nog dat mijn oudere zus ooit een fotoshoot heeft gedaan met enkele vriendinnen van haar. Ik vond de foto's toen echt geweldig, en stiekem was ik jaloers dat ik het niet mocht doen.

  Als ik zou winnen zou ik de foto's ook zeker op mijn blog willen plaatsen. Zo kan ik beginnen met foto's van een professionele fotograaf.

  Ik lees hier erg veel reacties met goede redenen, dus wil ik iedereen erg veel succes wensen.
  Persoonlijk vind ik het geweldig dat u zoeits organiseert!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik zou dolgraag deze Portret of Glamour fotoshoot winnen. Omdat ik graag eens enkele mooie fotos van mij en mijn man zou hebben, we zijn nu iets meer dan een jaar getrouwd en hebben geen fotograaf op onze trouw gehad doordat dit niet binnen ons budget paste. Daardoor hebben we dus eigenlijk geen enkele mooie, professionele foto van ons tweetjes. Ook ben ik al een maand of 3 op dieet en ik ben nu 4kilo af waardoor ik mij nu toch iets zelfzekerder voel en misschien dat met deze foto mijn zelfbeeld nog beter zal worden.
  Veel liefs
  Gwendolien

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Omdat ik op feestjes altijd de fotograaf van dienst ben,heb ik van de laatste 10 jaar geen enkel deftig portret meer van mezelf.En voor de aftakeling begint! wil ik toch nog eens een mooie foto van mijzelf aan mijn moeder schenken.
  rakki

  BeantwoordenVerwijderen
 61. leuke foto's van mijn dochtertje : een positief einde van een negatief jaar
  genre : inspiratie van de fotograaf

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik zou voor mijn vriend graag mooie foto's hebben voor kerstmis of nieuwjaar ofzo zoals bv. foto's van kim engelbosch van p-magazine. Ik zou ook gewoon graag eens een shoot hebben meegemaakt het is echt een droom maar spijtig is deze nog nooit uitgekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Nickname Gratiz : tornadobel

  reactie : heb ik al op 9 september geplaatst, dat ik wil winnen voor mijn nicht Shanna Peeters

  BeantwoordenVerwijderen
 64. ik wil mijn lief verrassen met een fotoshoot, maar heb weinig budget. Ik wil voor haar een fotobook maken, met fotos van ons en een fotoshoot is altijd leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen